Formem part de

Xarxa d’Economia Solidària (XES)

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització formada per més de 400 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir, i representa una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals.

Consell d'Associacions de Barcelona

El CAB és una organització formada per les federacions d'associacions de Barcelona que té com a objectiu enfortir el conjunt del teixit associatiu de la ciutat.
Oficialment es va constituir l’any 2007, però l’aposta per crear el CAB es va realitzar durant el 1r Congrés de les Associacions de Barcelona (2001).

El CAB ofereix un espai d’intercanvi i coordinació associatiu que, en darrera instància, permeti millorar el funcionament i l’acció de les associacions barcelonines.
Les associacions són:

Aliança contra la Pobresa Energètica

L’Aliança contra la pobresa energètica (APE) neix de la unió de diferents entitats, associacions i col·lectius de l'escena social de Catalunya, entre elles la FAVB, amb l’objectiu de pressionar i denunciar a les administracions públiques pel seu immobilisme davant la usura de les empreses subministradores d'energia i aigua. Els exigim:

● Un accés universal als serveis bàsics garantit.
● No més talls indiscriminats.